λιπαντικά

Λιπαντικά κινητήρων & χημικά υγρά επαγγελματικής χρήσης

Οι ρίζες του ονόματος REKTOL βρίσκονται στον 19ο αιώνα, όταν ο Carl Benz εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο το 1886. Έξι χρόνια αργότερα, το 1892, η επιχείρηση REKTOL ιδρύθηκε, από την οποία ξεκίνησαν τα σημερινά λιπαντικά REKTOL το 1907.

Μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες, σκληρή δουλειά και μεγάλη αφοσίωση για πάνω από τέσσερεις γενιές, η REKTOL είναι σήμερα ένας από τους πιο έμπιστους και μακροβιότερους παραγωγούς λιπαντικών στη Γερμανία. Τα λιπαντικά κατασκευάζονται αποκλειστικά μέσα στη Γερμανία, στα εργοστάσια 1 και 2 της REKTOL.

Lipantikapic
Lipantika3 1024x845

Τεχνογνωσία και ικανότητα από το 1892

Η Rektol GmbH & Co. KG παράγει και αναπτύσσει λιπαντικά υψηλής απόδοσης για τον αυτοκινητιστικό και τον βιομηχανικό τομέα. Η εμπειρία μας για πάνω από 127 χρόνια, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την παραγωγή λιπαντικών υψηλής ποιότητας για κάθε εφαρμογή. Με ποιότητα και συνεχή ανάπτυξη, προσφέρουμε μια σταθερή βάση εμπιστοσύνης ως προμηθευτής και συνεργάτης σας.

Στη Rektol GmbH & Co. KG χρησιμοποιούμε διαδικασίες παραγωγής περιβαλλοντικά συμβατές με υπεύθυνη χρήση των πρώτων υλών δείχνοντας τη δέσμευση της εταιρείας μας και των εργαζόμενων της σε ένα καθαρό περιβάλλον. Για τα λιπαντικά μας χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα βασικά έλαια και πρόσθετα τα οποία έχουν αποδείξει την αξία τους κατά τη μακρόχρονη συνεργασία με τους προμηθευτές μας.

Το όνομα REKTOL είναι συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας και της κορυφαίας ικανοποίησης των πελατών μας.

Ψάχνετε για ανταλλακτικά;
Είμαστε στην διάθεσή σας
Δευτέρα – Παρασκευή
09:00 – 21:00
epay